topbanner_1

Over Ons

Groothandel Su is een onafhankelijk professioneel bedrijf dat zich richt op de bakkerij- en horecabranche in Nederland en het Caribische gebied. Ons doel is ‘het bedienen en adviseren van de bakkers- horecabedrijven in de breedste zin’. Doordat wij persoonlijk en met zeer korte lijnen werken proberen wij onze klanten de beste mogelijke service aan te bieden.

Groothandel Su werkt uitsluitend met een groot netwerk van gecertificeerde leveranciers zodat onze kwaliteit gewaarborgd blijft. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment en hebben goede kennis over de toepasbaarheid.

Verder beschikken wij over personeel met meer dan 20 jaar ervaring in de bakkerijbranche. En dit komt de advisering en service van onze klanten ten goede. Doordat wij goede contacten met partners onderhouden en het personeel regelmatig scholen proberen wij voorop te blijven in onze branche.

Groothandel Su probeert zich van andere collega-bedrijven te onderscheiden door meer te doen dan producten te leveren; door mee te denken. Wij kunnen onze klanten adviseren en begeleiden in de aanschaf en toepasbaarheid van nieuwe producten, zowel food als non-food.

Flexibiliteit en Betrouwbaar zijn kenmerken die Groothandel Su met hoofdletters schrijft.

We zijn een creatief, innoverend en klantgericht bedrijf dat veel aandacht besteed aan kwaliteit, service en relatiebeheer.

Door onze slogan: “All about food and more” laten wij zien dat we elke uitdaging graag met u aangaan!

Download hier onze Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden