Banket bestellen bij een groothandel

Home | Banket groothandel

Breed (non-)foodassortiment

Advisering en service

Vrijblijvende offerte

Wilt u ambachtelijk banket bestellen bij een groothandel? Het banket van Groothandel Su is gemaakt van verse ingrediënten en van hoge kwaliteit. Wij zijn een betrouwbare leverancier met een groot aanbod aan levensmiddelen en niet-levensmiddelen die u nodig heeft in uw patisserie, bakkerij, café of ander type horecagelegenheid.

Benieuwd naar onze producten?

Bekijk dan ons geheel assortiment.

Wat voor banket kunt u bij onze groothandel bestellen?

In de foodafdeling van onze groothandel vindt u een gevarieerd aanbod aan versgebakken banket. Denk hierbij onder meer aan croissants, appelflappen, allerlei koeken en verse taartjes. De producten worden ingevroren bij u geleverd en dienen soms nog afgebakken te worden voordat u deze serveert. Op deze manier garanderen wij de meest verse producten. Bakt u uw taarten liever zelf? Voor al uw lekkernijen koopt u bij ons een voorraad aan ingrediënten, zoals suiker.

Heeft u nog vragen? Of wilt u een prijsopgaven ontvangen?

Neem dan contact met ons op en vul ons contact formulier in..

Ontdek het aanbod van zoete lekkernijen

Verrast u uw gasten het liefst met verse etenswaren en zoetigheden? Bij onze groothandel bestelt u allerlei soorten banket en verse broden. Ontdek het gevarieerde aanbod van onze groothandel en geef uw gegevens aan ons door. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op over de levering van uw voorraad. Voor advies of bij vragen benadert u ons door te bellen naar 070 369 8228 of stuur een e-mail naar info@groothandelsu.com.

Groothandel Su