Banket bestellen bij een groothandel

Home | Banket groothandel

Breed (non-)foodassortiment

Advisering en service

Vrijblijvende offerte

Wilt u ambachtelijk banket bestellen bij een groothandel? Het banket van Groothandel Su uit Den Haag is gemaakt van verse ingrediënten en van hoge kwaliteit. Wij zijn een betrouwbare leverancier met een groot aanbod aan levensmiddelen en niet-levensmiddelen die u nodig heeft in uw patisserie, café of ander type horecagelegenheid.

Benieuwd naar onze producten?

Bekijk dan ons gehele assortiment.

Wat voor banket kunt u bij onze groothandel bestellen?

Bij onze groothandel in food en non-food bestelt u een gevarieerd aanbod aan versgebakken banket. Denk hierbij onder meer aan croissants, appelflappen, allerlei koeken en verse taartjes. De producten worden ingevroren bij u geleverd en dienen soms nog afgebakken te worden voordat u deze serveert. Op deze manier garanderen wij de meest verse producten. Bakt u uw taarten liever zelf? Voor al uw lekkernijen koopt u bij ons een voorraad aan ingrediënten. Zo vindt u bij ons roompoeder om de lekkerste gele room mee te maken.

Heeft u nog vragen? Of wilt u een prijsopgave ontvangen?

Neem dan contact met ons op en vul ons contact formulier in..

Ontdek het aanbod van zoete lekkernijen

Verrast u uw gasten het liefst met verse etenswaren en zoetigheden? Bij onze groothandel bestelt u allerlei soorten banket en verse broden. Ontdek ons gevarieerde aanbod aan banket en geef uw gegevens aan ons door. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op over de levering van uw voorraad. Reken op ons voor al uw bakkerijbenodigdheden!

Groothandel Su