Leverancier voor catering regio Den Haag

Home | Leverancier catering Den Haag

Breed (non-)foodassortiment

Advisering en service

Vrijblijvende offerte

Als erkende leverancier van bedrijven in de catering in de omgeving van Den Haag, staat Groothandel Su bekend om zijn uitstekende service en kwalitatief hoogstaande producten. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om betrouwbare, flexibele en kwaliteitsgerichte ondersteuning te bieden voor uw evenementen en dagelijkse operaties. Met onze groothandel voor bedrijven in de catering zorgen wij ervoor dat u altijd de juiste producten op het juiste moment geleverd krijgt.

Benieuwd naar onze producten?

Bekijk dan ons gehele assortiment.

De leverancier met het ruimste aanbod voor uw bedrijf in de catering

Als uw leverancier van bedrijven in de catering bieden wij een breed scala aan culinaire mogelijkheden die uw gasten zeker zullen waarderen. Denk bijvoorbeeld aan heerlijke panini’s, perfect voor lunchmeetings en bedrijfsevenementen. U vindt in ons assortiment ook verschillende soorten verfijnd gebak dat bij elke receptie een glimlach op de gezichten tovert. Daarnaast leveren wij als groothandel voor cateringbedrijven diverse soorten stokbroden, ideaal voor buffetten en andere cateringgelegenheden. Wij garanderen versheid en kwaliteit, zodat elk product dat u bij ons bestelt aan uw hoge eisen voldoet. Overigens biedt onze groothandel zowel food als non-food aan voor uw catering. U bestelt dus ook bijvoorbeeld servetten en verpakkingen bij ons.

Heeft u nog vragen? Of wilt u een prijsopgave ontvangen?

Neem dan contact met ons op en vul ons contact formulier in..

Plaats snel uw online bestelling

Ontdek het veelzijdige aanbod van onze groothandel voor uw aanbod in catering en plaats direct een bestelling. Met onze snelle levering en uitgebreide bezorgservice leveren we tot voorbij de deur, waarbij we altijd streven naar flexibiliteit en punctualiteit. Als leverancier voor bedrijven in de catering staan wij ook klaar om u deskundig advies te bieden wanneer u dat nodig heeft. Wilt u ons inschakelen als leverancier voor uw horecazaak? Dat kan! Neem contact met ons op en laat ons u helpen om uw catering naar een hoger niveau te tillen.

Groothandel Su