Meel kopen bij een groothandel in Den Haag

✓ Breed (non-)foodassortiment

✓ Advisering en service

✓ Vrijblijvende offerte

Home » Meel groothandel Den Haag

 

Heeft u een bakkerij en wilt u meel bestellen bij een groothandel in Den Haag? Dan kunt u met een gerust hart terecht bij Groothandel Su. Als klein, maar zeer ervaren familiebedrijf bieden wij een ruim assortiment aan: van bakkerij- en horecagrondstoffen tot machines, klein- en grootgereedschap en verpakkingsmateriaal. Door de jaren heen zijn wij uitgegroeid tot een vertrouwde leverancier van een scala klanten: van ijsbereiders en chocolatiers tot bakkers en horecaondernemers.

Zoekt u een groothandel gespecialiseerd in food?

Neem dan nu contact op met ons!

Meel en andere bakkersgrondstoffen kopen bij een groothandel in Den Haag

In onze online groothandel in Den Haag bestelt u eenvoudig alle essentiële grondstoffen die u nodig heeft in uw bakkerij, waaronder meel. Maar ook foodproducten, zoals gist en olie, bestelt u eenvoudig online. Door onze jarenlange ervaring, hoge kwaliteitseisen en nauwe samenwerkingen met onze producenten, kunnen wij u als leverancier de beste producten, evenals de beste service garanderen.

Bestel al uw bakkersgrondstoffen binnen enkele stappen online

Wilt u meel of een andere bakkerij- of horecagrondstof aanschaffen bij een gerenommeerde groothandel in Den Haag? Ontdek direct ons assortiment aan food- en non-foodproducten en plaats uw bestelling online. Heeft u vragen over onze producten of wenst u advies op maat te ontvangen? Dan bereikt u ons door te bellen naar 070 369 8228, een e-mail te sturen naar info@groothandelsu.com of het contactformulier in te vullen.