Meel kopen bij een groothandel in Den Haag

Home | Meel groothandel Den Haag

Breed (non-)foodassortiment

Advisering en service

Vrijblijvende offerte

Heeft u een bakkerij en wilt u meel bestellen bij een groothandel in Den Haag, zodat u heerlijk brood en andere bakkersproducten kunt bereiden? Kies dan voor Groothandel Su. Door de jaren heen zijn wij uitgegroeid tot een vertrouwde leverancier van voedingsmiddelen, zoals meel en non-foodproducten voor een breed scala aan klanten, van bakkers tot horecaondernemers.

Benieuwd naar onze producten?

Bekijk dan ons gehele assortiment.

Verschillende soorten meel kopen bij onze groothandel

In onze groothandel voor foodproducten vindt u een ruim assortiment aan bloem en meel. Het aanbod bevat producten van hoogwaardige kwaliteit, waarmee de lekkerste baksels bereid kunnen worden. Bakt u iedere dag verse lekkernijen voor uw bakkerij? Daarvoor gebruikt u natuurlijk ingrediënten van hoogwaardige kwaliteit. Van volkorenmeel tot meel voor roggebrood: u bestelt bij ons als leverancier verschillende meel- en bloemsoorten waarmee u verrukkelijk brood en andere bakkersproducten maakt, zoals wafels.

Heeft u nog vragen? Of wilt u een prijsopgave ontvangen?

Neem dan contact met ons op en vul ons contact formulier in..

Bestel uw gewenste voedingsmiddelen binnen enkele stappen online

Bij onze groothandel bestelt u alle benodigde grondstoffen voor uw bakkerij, zoals meel, bloem en gist. Ook leveren wij verse kant-en-klare producten, zoals croissants. Plaats uw bestelling met meel online en wij leveren deze, als uw leverancier, binnen enkele dagen op het door u gewenste adres. Bij vragen of voor deskundig advies neemt u vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u als meelleverancier graag te woord.

Groothandel Su