Olie kopen bij een groothandel in Den Haag

Home | Olie groothandel Den Haag

Breed (non-)foodassortiment

Advisering en service

Vrijblijvende offerte

Wilt u olie kopen bij een groothandel in Den Haag? Groothandel Su is uw one-stop-shop voor allerlei food- en non-foodproducten. Ons familiebedrijf beschikt over een breed aanbod. Denk hierbij aan bakkerij- en horecagrondstoffen, machines, klein- en grootgereedschap en verpakkingsmateriaal. Stuk voor stuk producten die u bestelt tegen een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Benieuwd naar onze producten?

Bekijk dan ons geheel assortiment.

Olie en andere ingrediënten bestellen bij een groothandel met ruim aanbod

Olie wordt veelvuldig gebruikt en kent vele toepassingen en soorten. Zo is olijfolie bijvoorbeeld te gebruiken voor een dressing over een salade en gebruikt u zonnebloemolie onder meer voor de frituur. Wilt u een grote hoeveelheid olie bestellen bij onze groothandel? Dan bent u ervan verzekerd dat u een kwalitatief hoogwaardig product in huis haalt. Bij onze groothandel in food werken wij namelijk louter samen met een groot netwerk aan gecertificeerde partners. Zo zijn wij in staat om te allen tijde de beste producten te leveren voor uw horecazaak, bakkerij of ander type onderneming. Naast oliën koopt u bij ons ook andere ingrediënten die onmisbaar zijn in gerechten of baksels, zoals zout.

Heeft u nog vragen? Of wilt u een prijsopgave ontvangen?

Neem dan contact met ons op en vul ons contact formulier in..

Bestel uw olieproducten binnen enkele stappen online

Groothandel Su is uw betrouwbare leverancier voor allerlei essentiële ingrediënten, zoals olie of gist. Naast foodproducten kunt u ook voor allerhande non-foodproducten bij ons terecht. Heeft u vragen of behoefte aan persoonlijke advies? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers hebben veel kennis van de branche en helpen u graag. Stuur een e-mail naar info@groothandelsu.com.

Groothandel Su