Servetten kopen bij een groothandel

✓ Breed (non-)foodassortiment

✓ Advisering en service

✓ Vrijblijvende offerte

Home » Servetten groothandel

 

Wilt u servetten bestellen bij een online groothandel, gespecialiseerd in food- en non-foodproducten? Ontdek dan het ruime assortiment van Groothandel Su, gevestigd in Den Haag! Als doorgewinterd familiebedrijf, leveren wij kwalitatief hoogstaande bakkerij- en horecagrondstoffen, machines, klein- en grootgereedschap en verpakkingsmaterialen aan een scala van klanten. De klant staat bij ons hoog in het vaandel en daarom zetten we ook voor u nét dat stapje extra.

Zoekt u een groothandel gespecialiseerd in food?

Neem dan nu contact op met ons!

Servetten bestellen bij een gerenommeerde groothandel

In onze online groothandel bestelt u binnen enkele stappen uw benodigde non-foodartikelen, zoals servetten, gebaksdozen en wegwerpservies- en bestek. Als u een catering- of horecazaak, bakkerij of patisserie runt, is de aanschaf van het juiste tafelgerei en sterk verpakkingsmateriaal van groot belang. Gaat u met ons in zee en worden wij uw leverancier? Dan bent u ervan verzekerd dat u professionele artikelen, zoals servetten, tegen een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding in huis (of in dit geval: uw zaak) haalt.

Bestel al uw tafelgerei eenvoudig online

Wilt u direct servetten of andere artikelen uit het assortiment van onze groothandel bestellen? Of heeft u alvorens u bestelt nog vragen over de producten uit ons aanbod? Neem dan gerust contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@groothandelsu.com, te bellen naar 070 369 8228 of het contactformulier in te vullen. Wij voorzien u graag van meer informatie, evenals persoonlijk advies.