Taarten bestellen bij een groothandel

Home | Taarten bestellen bij een groothandel

Breed (non-)foodassortiment

Advisering en service

Vrijblijvende offerte

Wilt u voor uw patisserie of andere horecazaak verschillende verse taarten bestellen bij een groothandel? Groothandel Su, gevestigd in Den Haag is dé groothandel voor verschillende taarten, koeken en andere zoetwaren. U vindt bij ons een ruim taartenaanbod tegen scherpe prijzen. Dankzij onze jarenlange ervaring rekent u bij ons op een uitstekende service.

Benieuwd naar onze producten?

Bekijk dan ons gehele assortiment.

Wat voor taarten koopt u bij onze groothandel?

Bij onze voedingsgroothandel vindt u een ruim aanbod aan taarten. U koopt bij ons niet alleen de klassiekers zoals appeltaart of kwarktaart, maar ook bijvoorbeeld tiramisutaart of profiteroletaart. De taarten worden bevroren bij u geleverd en dienen enkel even ontdooid te worden voor het serveren. Zo verzekeren we u ervan dat de producten écht vers zijn. Verkoopt u taarten en zoekt u verpakkingsmateriaal? Wij hebben ook een uitgebreide non-foodafdeling. Hier koopt u verschillende soorten verpakkingsmateriaal, zoals gebaksdozen.

Heeft u nog vragen? Of wilt u een prijsopgave ontvangen?

Neem dan contact met ons op en vul ons contact formulier in..

Laat ons de zoetwaren vers bij u leveren

Met een compleet assortiment van vers banket, allerlei taarten en diverse koeken, voorziet onze groothandel in de behoeften van allerhande zaken. Zoekt u een betrouwbare leverancier voor uw bakkerij? Wij gaan graag een samenwerking met u aan. Bekijk snel ons assortiment aan taarten en neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Groothandel Su