Algemene Vragen

Wat zijn jullie openingstijden?

Onze webshop is 7 dagen per week 24 uur per dag geopend! Onze winkel te Dekkershoek in Den Haag is op werkdagen geopend van 9:00 uur tot 18:00 uur. Zaterdag en zondag zijn wij geopend op afspraak maar wel telefonisch bereikbaar van 9:00 tot 18:00 uur.

Waar vind ik de prijzen van jullie producten?

U kunt de prijzen zien door een account aan te maken en daarna in te loggen. Grotere afname of een vaste klant worden? Neem dan contact op voor een scherpe aanbieding.

Zijn jullie prijzen in- of exclusief B.T.W.?

Alle genoemde prijzen zijn altijd exclusief B.T.W. en verzendkosten.

Ik wil een kleine bestelling plaatsen, kan dat?

Ja hoor, wij hanteren geen minimale bestelhoeveelheid.

Hoe worden de producten geleverd en kan ik ze ook afhalen?

Afhankelijk van de locatie wordt uw bestelling met intern of extern transport geleverd. In overleg is het ook mogelijk uw bestelling af te halen op ons bedrijfsadres in Den Haag.

Groothandel Su

Dekkershoek 78
2552 DE, Den Haag
Nederland

Openingstijden

Maandag: 0900 – 18:00
Dinsdag: 0900 – 18:00
Woensdag: 0900 – 18:00
Donderdag: 0900 – 18:00
Vrijdag: 0900 – 18:00
Zaterdag: 0900 – 12:00
Zondag: Gesloten

Persoonlijke Vragen

Ik zoek een product dat niet in de webshop staat. Kan ik contact met jullie opnemen voor de mogelijkheden?

Zeker! We hebben een zeer breed assortiment en daarom is het bijna onmogelijk het totale assortiment online te plaatsen. U kunt via het contactformulier, per e-mail of telefonisch uw aanvraag doorgeven. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ik heb een vraag die ik graag persoonlijk wil bespreken

In bepaalde situaties is een fysiek gesprek beter dan via de telefoon/mail. Aarzel niet en neem contact met ons op en we komen u vrijblijvend bezoeken.

Ik wil mijn aankoop retourneren

Indien u niet tevreden bent over uw aankoop kunt u in aanmerking komen voor een retournering als u voldoet aan de onderstaande eisen. het aankoopbewijs (factuur), de verpakking is intact en ongeopend, binnen 14 dagen via de mail of webshop contact opnemen. Stuur een bericht en we nemen contact op voor een goede oplossing.

Ik heb een klacht!

Klachten worden bij ons serieus genomen en er wordt gestreefd om dit zo spoedig en simpel mogelijk op te lossen. We werken hierbij met de 1,2,3-procedure: 1. U geeft de klacht via de mail of app door 2. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op 3. Wij zoeken direct in overleg met u naar een geschikte oplossing.

Meer informatie of een prijsopgave?

Neem contact met ons op!

Naam(Vereist)
Bedrijfsnaam
Contact
Gegevens(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.