Leverancier voor ijsbereiders

Home | Ijsbereiders

Breed (non-)foodassortiment

Advisering en service

Vrijblijvende offerte

Als ervaren leverancier voor ijsbereiders, gevestigd in Den Haag, begrijpt Groothandel Su het belang van kwalitatieve ingrediënten om perfect ambachtelijk ijs te creëren. Wij bieden u alle belangrijke componenten die nodig zijn om ijs van topkwaliteit te produceren. Zo kunt u uw klanten steeds weer verrassen met onvergetelijke smaken.

Wij zijn de leverancier voor alle ijsbereiders

Onze groothandel in food- en non-foodproducten is de ideale leverancier voor ijsbereiders die streven naar kwaliteit. Wij bieden een breed scala aan zuivelproducten die een geschikte basis vormen voor romig en rijk ijs. Onze zuivel wordt zorgvuldig geselecteerd om consistentie en kwaliteit te garanderen. Daarnaast leveren we als uw leverancier voor ijsbereiders diverse soorten suiker, perfect voor elke smaakcreatie. Ten slotte is onze slagroom een ingrediënt dat niet mag ontbreken in de keuken van elke ijshandelaar. U rekent bij ons steeds op concurrerende prijzen, een breed assortiment en één aanspreekpunt voor al uw vragen over producten, leveringen en orders.

Benieuwd naar onze producten?

Bekijk dan ons gehele assortiment.

Ga de samenwerking met ons aan

Ontdek het uitgebreide aanbod van onze groothandel en plaats vandaag nog uw bestelling. Als leverancier voor ijsbereiders zorgen wij voor een snelle levering en bieden wij een bezorgservice die uw producten tot voorbij de deur levert. Ook kleine orders zijn welkom, zonder toeslag. Heeft u advies nodig over welke producten het beste passen bij uw ijscreatie? Ons deskundig team staat altijd klaar om u te ondersteunen met professionele aanbevelingen. Als een ervaren groothandel voor de horeca, weten wij precies hoe wij uw zakelijke behoeften het beste kunnen ondersteunen. Neem contact met ons op en laat ons helpen om uw ijs nog onweerstaanbaarder te maken!

Contactformulier

Naam(Vereist)
Groothandel Su