Zuivelproducten kopen bij een groothandel

✓ Breed (non-)foodassortiment

✓ Advisering en service

✓ Vrijblijvende offerte

Home » Zuivelproducten groothandel

 

Wanneer u zuivelproducten van de beste kwaliteit wilt kopen, doet u dit het best bij onze groothandel. Groothandel Su, gevestigd in Den Haag, is een vertrouwde leverancier van een ruim aanbod aan non-food- en foodproducten: van horeca- en bakkerijgrondstoffen tot machines, groot- en kleingereedschap en divers verpakkingsmateriaal. Wij bieden u alleen de allerbeste producten aan voor uw bakkerij, horecazaak, ijssalon, chocolaterie of oliebollenkraam.

Zoekt u een groothandel gespecialiseerd in food?

Neem dan nu contact op met ons!

Zuivelproducten en andere horeca- en bakkerijgrondstoffen bestellen bij een groothandel

De bakkerij- en zuivelproducten die u tegen een zeer goede prijs kunt bestellen in onze online groothandel, zijn samengesteld door gerenommeerde producenten, waaronder Koopmans en Dobla. De klant staat hoog bij ons in het vaandel. Daarom doen we dag in, dag uit – samen met ons grote netwerk aan gecertificeerde leveranciers – ons uiterste best onze klanten de beste producten en de beste service te bieden. Naast zuivelproducten, vindt u in ons aanbod ook foodproducten, zoals:

Bestel uw zuivelproducten en andere benodigdheden eenvoudig online

Bestelt u zuivelproducten of andere horeca- en bakkerijgrondstoffen bij Groothandel Su? Dan haalt u professionele ingrediënten in huis tegen een zeer goede prijs. Heeft u vragen over ons aanbod of behoefte aan persoonlijk advies? Neem dan gerust contact met ons op. Dit doet u door te bellen naar 070 369 8228, een e-mail te sturen naar info@groothandelsu.com of het contactformulier in te vullen.