Suiker kopen bij een groothandel

Home | Suiker groothandel

Breed (non-)foodassortiment

Advisering en service

Vrijblijvende offerte

Van suiker tot chocolade en specerijen: bij Groothandel Su vindt u alles wat u nodig heeft voor uw bakkerij, catering- of horecazaak. Ons familiebedrijf is gevestigd in Den Haag. Door de jaren heen zijn wij uitgegroeid tot een betrouwbare leverancier van zowel food- als non-foodproducten voor een breed scala aan klanten.

Benieuwd naar onze producten?

Bekijk dan ons geheel assortiment.

Een voorraad suiker inslaan bij uw groothandel

Ongeacht of u een bakkerij, horecazaak of patisserie runt: smaakmakers als zout en suiker zijn onmisbaar in ieder ingrediëntenarsenaal. Als u er zeker van wilt zijn dat u altijd genoeg suiker op voorraad heeft, bestelt u deze eenvoudig bij onze groothandel. Er zijn verschillende soorten suiker verkrijgbaar, geschikt voor allerhande toepassingen. Dankzij onze producten bakt u altijd het lekkerste banket. Wilt u er zeker van zijn dat uw klanten uw producten netjes mee naar huis kunnen nemen? Dan bestelt u bij ons ook verpakkingsmateriaal, zoals onze gebaksdozen.

Heeft u nog vragen? Of wilt u een prijsopgave ontvangen?

Neem dan contact met ons op en vul ons contact formulier in..

Bestel uw suikervoorraad bij ons

Zoekt u een betrouwbare leverancier van foodproducten en diverse verpakkingsmaterialen? Dankzij onze brede kennis en jarenlange ervaring, leveren wij u niet alleen de beste producten, maar voorzien wij u ook graag van professioneel advies op maat. Heeft u vragen over onze non-foodproducten? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 070 369 8228, een e-mail te sturen naar info@groothandelsu.com.

Groothandel Su