Onze Service

Wie niet groot is moet een goede service verlenen

We zijn een kleinschalig familiebedrijf en kunnen om die reden onze klanten altijd op nummer 1 zetten. Voor u proberen we altijd net dat stapje extra te zetten zodat we samen met u kunnen groeien en een langdurige en prettige samenwerking kunnen opbouwen.

In tijden waarin steeds meer online wordt gekocht, begrijpen wij dat flexibiliteit belangrijk is. Daarom bieden wij u de mogelijkheid uw bestelling  online te plaatsen. Daarnaast denken we ook met u mee over logistiek en transport, bijvoorbeeld door ruime leveringstijden en in- en extern transport in te zetten.

Wij zijn een onafhankelijke leverancier, daardoor zijn wij niet gevonden aan merken. Mocht het zijn dat wij uw merk nog niet voeren, dan is het bijna altijd mogelijk het product in ons assortiment op te nemen.

Caribisch Gebied

Door onze afkomst hebben we veel affiniteit met Suriname en het Caribisch gebied. Minstens één keer per jaar bezoeken we Suriname om onze klanten te bezoeken. Daarnaast hebben we ook goed contact met onze klanten op Curaçao.

Door de Caribische markt goed in de gaten te houden en de Caraïben regelmatig te bezoeken, zijn we goed op de hoogte van de werkwijze en wensen van klanten in dit gebied.

Retourneringen

Klachten worden bij ons heel serieus genomen en er wordt gestreefd om dit zo spoedig en simpel mogelijk op te lossen. We werken hierbij met de 1,2,3-procedure:

1

Uw Retournering/Klacht

U geeft uw klacht via de mail of website door
2

Contact

Wij nemen binnen één werkdag contact met u op
3

De Oplossing

Wij zoeken direct in overleg met u naar een geschikte oplossing.

Meer informatie of een prijsopgave?

Neem contact met ons op!

Naam(Vereist)
Bedrijfsnaam
Contact
Gegevens(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.