Onze service

Home | Service

Breed (non-)foodassortiment

Advisering en service

Vrijblijvende offerte

Wie niet groot is moet een goede service verlenen

 

We zijn een kleinschalig familiebedrijf en kunnen om die reden onze klanten altijd op nummer 1 zetten. Voor u proberen we altijd net dat stapje extra te zetten zodat we samen met u kunnen groeien en een langdurige en prettige samenwerking kunnen opbouwen.

In tijden waarin steeds meer online wordt gekocht, begrijpen wij dat flexibiliteit belangrijk is. Daarom bieden wij u de mogelijkheid uw bestelling  online te plaatsen. Daarnaast denken we ook met u mee over logistiek en transport, bijvoorbeeld door ruime leveringstijden en in- en extern transport in te zetten.

Wij zijn een onafhankelijke leverancier, daardoor zijn wij niet gevonden aan merken. Mocht het zijn dat wij uw merk nog niet voeren, dan is het bijna altijd mogelijk het product in ons assortiment op te nemen.

Benieuwd naar onze producten?

Bekijk dan ons geheel assortiment.

Caribisch Gebied

 

Door onze afkomst hebben we veel affiniteit met Suriname en het Caribisch gebied. Minstens één keer per jaar bezoeken we Suriname om onze klanten te bezoeken. Daarnaast hebben we ook goed contact met onze klanten op Curaçao.

Door de Caribische markt goed in de gaten te houden en de Caraïben regelmatig te bezoeken, zijn we goed op de hoogte van de werkwijze en wensen van klanten in dit gebied.

Heeft u nog vragen? Of wilt u een prijsopgave ontvangen?

Neem dan contact met ons op en vul ons contact formulier in..

Retourneringen

Klachten worden bij ons heel serieus genomen en er wordt gestreefd om dit zo spoedig en simpel mogelijk op te lossen. We werken hierbij met de 1,2,3-procedure:

Groothandel Su