Gebaksdozen kopen bij onze groothandel

Home | Gebaksdozen groothandel

Breed (non-)foodassortiment

Advisering en service

Vrijblijvende offerte

Gebaksdozen bestellen in verschillende vormen en maten doet u bij Groothandel Su. Ons familiebedrijf is gevestigd in Den Haag. Wij leveren zowel levensmiddelen als niet-levensmiddelen aan tal van klanten in binnen- en buitenland. Bent u eigenaar van een patisseriezaak en wilt u een voorraad gebaksdozen bestellen? Dan zit u goed bij ons.

Benieuwd naar onze producten?

Bekijk dan ons gehele assortiment.

Gebaksdozen en ander verpakkingsmateriaal bestelt u bij onze groothandel

Maakt u taarten op bestelling? Of verkoopt u verschillende soorten gevuld gebak in uw bakkerij? Om deze producten netjes en veilig te verpakken, is een goede voorraad gebaksdozen zeer handig. Daarom vindt u in ons aanbod een variëteit aan gebaksdozen, waarin u uw banket netjes kunt verpakken. De kartonnen gebaksdozen zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes en formaten en vormen een stevige verpakking voor al uw gebak. Tevens vindt u bij ons plastic bakjes voor bijvoorbeeld donuts, evenals aluminium verpakkingen. Uiteraard bestelt u bij ons ook de heerlijkste baksels en ingrediënten voor het bakken.

Heeft u nog vragen? Of wilt u een prijsopgave ontvangen?

Neem dan contact met ons op en vul ons contact formulier in..

Ontdek ons aanbod van niet-levensmiddelen

Bij onze groothandel rekent u steeds op het beste verpakkingsmateriaal, zoals gebaksdozen maar bijvoorbeeld ook servetten. Wilt u onze groothandel in food en andere producten graag inschakelen als vaste leverancier? Neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bel ons vandaag nog op!

Groothandel Su