Gebaksdozen kopen bij onze groothandel

Home | Gebaksdozen groothandel

Breed (non-)foodassortiment

Advisering en service

Vrijblijvende offerte

Het bestellen van gebaksdozen in verschillende vormen en maten, doet u bij Groothandel Su. Ons familiebedrijf is gevestigd in Den Haag. Wij leveren zowel levensmiddelen als niet-levensmiddelen aan tal van klanten in binnen- en buitenland. Bent u eigenaar van een patisserie of bakkerij en wilt u een voorraad gebaksdozen bestellen? Dan zit u goed bij ons.

Benieuwd naar onze producten?

Bekijk dan ons geheel assortiment.

Gebaksdozen en ander verpakkingsmateriaal bestelt u bij onze groothandel

Maakt u taarten op bestelling? Of verkoopt u verschillende soorten gevuld gebak in uw winkel? Om deze producten netjes en veilig te verpakken, is een goede voorraad gebaksdozen zeer handig. Daarom vindt u in ons aanbod een variëteit aan gebaksdozen, waarin u uw banket netjes kunt verpakken. De kartonnen gebaksdozen zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes en formaten en vormen een stevige verpakking voor al uw gebak.

Heeft u nog vragen? Of wilt u een prijsopgaven ontvangen?

Neem dan contact met ons op en vul ons contact formulier in..

Ontdek ons aanbod van niet-levensmiddelen

U vindt in ons assortiment niet alleen verschillende food- en seizoensproducten. Bij onze groothandel kunt u namelijk ook uitstekend terecht voor het aanschaffen van verpakkingsmateriaal, zoals gebaksdozen maar bijvoorbeeld ook servetten. Wilt u onze groothandel in food en andere producten graag inschakelen als vaste leverancier? Neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. U bereikt ons via 070 369 8228 of info@groothandelsu.com.

Groothandel Su