Gist kopen bij een groothandel in Den Haag

✓ Breed (non-)foodassortiment

✓ Advisering en service

✓ Vrijblijvende offerte

Home » Gist groothandel Den Haag

 

Wilt u gist kopen bij een vooraanstaande groothandel in Den Haag? Groothandel Su is een klein, flexibel en ervaren familiebedrijf dat een groot assortiment aanbiedt aan bakkerij- en horecagrondstoffen, waaronder gist. Ook kunt u voor diverse soorten machines, klein- en grootgereedschap en verpakkingsmateriaal voor uw horecazaak of bakkerij bij ons terecht.

Zoekt u een groothandel gespecialiseerd in food?

Neem dan nu contact op met ons!

Gist en andere bakkerijgrondstoffen kopen bij een groothandel in Den Haag

Van suiker en zout, krenten en rozijnen en diverse specerijen tot meel, gist en olieproducten: Groothandel Su, gevestigd in Den Haag, is uw betrouwbare leverancier. Runt u een bakkerij en heeft u grondstoffen als gist nodig voor het bakken van brood? In ons foodassortiment vindt u ongetwijfeld alle ingrediënten die u nodig heeft om de voedselproducten die u verkoopt, te kunnen produceren. Maar ook voor allerhande non-foodproducten, zoals bakkerijmachines, bent u bij ons op de juiste plek.

Laat u voorzien van gedegen advies

Wanneer u gist van de beste kwaliteit wilt aanschaffen, doet u dit dus het best bij onze groothandel in Den Haag. Maar ook wanneer u behoefte heeft aan deskundig advies, staan onze ervaren medewerkers graag voor u klaar. Heeft u vragen over ons familiebedrijf of de producten uit ons assortiment? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 070 369 8228 of een e-mail te sturen naar info@groothandelsu.com.