Gist kopen bij een groothandel in Den Haag

Home | Gist groothandel Den Haag

Breed (non-)foodassortiment

Advisering en service

Vrijblijvende offerte

Wilt u gist kopen bij een vooraanstaande groothandel in Den Haag? Groothandel Su is een klein, flexibel en ervaren familiebedrijf dat een groot assortiment aan bakkerij- en horecagrondstoffen aanbiedt, waaronder gist. Ook voor diverse soorten machines, klein- en grootgereedschap en verpakkingsmateriaal voor uw zaak kiest u voor ons.

Benieuwd naar onze producten?

Bekijk dan ons gehele assortiment.

Gist en andere bakkerijgrondstoffen kopen bij een groothandel

Gebruik u vaak gist, bijvoorbeeld voor het bakken van brood? Bij onze groothandel bestelt u uw voorraad gist eenvoudig online. Wij bieden een ruim aanbod van foodproducten aan voor verschillende zaken in de voedingsindustrie. Zo kunt u onder meer bij ons om grondstoffen voor uw horecazaak te bestellen. In ons brede assortiment vindt u naast gist nog veel meer ingrediënten die u nodig heeft om de voedselwaren die u verkoopt te produceren, zoals suiker. Daarnaast hebben wij een groot aanbod aan diverse soorten zout. Kortom, wij zijn de ideale leverancier voor uw pizzeria, broodjeszaak of restaurant.

Heeft u nog vragen? Of wilt u een prijsopgave ontvangen?

Neem dan contact met ons op en vul ons contact formulier in..

Laat u voorzien van gedegen advies

Wanneer u gist van de beste kwaliteit wilt aanschaffen, bijvoorbeeld voor het bakken van verse broden, doet u dit dus het best bij onze groothandel. Heeft u vragen over het plaatsen van een bestelling, of heeft u behoefte aan deskundig advies? Neem dan contact met ons op. Wij staan steeds voor u klaar!

Groothandel Su