Gist kopen bij een groothandel in Den Haag

Home | Gist groothandel Den Haag

Breed (non-)foodassortiment

Advisering en service

Vrijblijvende offerte

Wilt u gist kopen bij een vooraanstaande groothandel in Den Haag? Groothandel Su is een klein, flexibel en ervaren familiebedrijf dat een groot assortiment biedt aan bakkerij- en horecagrondstoffen, waaronder gist. Ook voor diverse soorten machines, klein- en grootgereedschap en verpakkingsmateriaal voor uw horecazaak of bakkerij kiest u voor ons.

Benieuwd naar onze producten?

Bekijk dan ons geheel assortiment.

Gist en andere bakkerijgrondstoffen kopen bij een groothandel

Gebruik u vaak gist, bijvoorbeeld voor het bakken van brood? Bij onze groothandel bestelt u uw voorraad gist eenvoudig online. Wij bieden een ruim aanbod van foodproducten aan voor bakkerijen, horecazaken en andere ondernemingen. In ons brede assortiment vindt u alle ingrediënten die u nodig heeft om de voedselwaren die u verkoopt te produceren, zoals suiker. Daarnaast hebben wij een groot aanbod aan diverse soorten zout. Ook bestelt u bij ons verschillende olieproducten. Zelfs voor allerhande non-foodproducten, zoals bakkerijmachines, bent u bij ons op de juiste plek.

Heeft u nog vragen? Of wilt u een prijsopgave ontvangen?

Neem dan contact met ons op en vul ons contact formulier in..

Laat u voorzien van gedegen advies

Wanneer u gist van de beste kwaliteit wilt aanschaffen, bijvoorbeeld voor het bakken van verse broden, doet u dit dus het best bij onze groothandel. Heeft u vragen over het plaatsen van een bestelling, of heeft u behoefte aan deskundig advies? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 070 369 8228.

Groothandel Su