Groothandel in wafels

Home | Groothandel wafels

Breed (non-)foodassortiment

Advisering en service

Vrijblijvende offerte

Als groothandel in wafels gevestigd in Den Haag, voorziet Groothandel Su uw onderneming van een divers assortiment aan hoogwaardige wafels. Of u nu een café, restaurant of bakkerij runt, onze groothandel in wafels biedt u de perfecte oplossing voor elke gelegenheid. De verscheidenheid en kwaliteit van onze wafels garanderen tevredenheid bij uw klanten en geven een impuls aan uw menu.

Benieuwd naar onze producten?

Bekijk dan ons gehele assortiment.

Onze groothandel levert de lekkerste wafels

Onze groothandel in wafels staat garant voor een breed assortiment aan hoogwaardige, ambachtelijk bereide wafels, geschikt voor iedere smaak en gelegenheid. U kunt bij ons kiezen uit klassieke Brusselse wafels, bekend om hun luchtige textuur en gouden uiterlijk, en rijk gevulde suikerwafels die een knapperige buitenkant combineren met een zacht, zoet binnenste. Deze wafels zijn perfect als dessert, tussendoortje of zelfs als basis voor meer uitgebreide creaties, zoals wafels versierd met verse vruchten of luxe toppings, zoals chocolade en karamel. Naast deze populaire opties biedt onze groothandel, als allround leverancier van gebak, ook andere bakkerijproducten aan. Denk bijvoorbeeld aan donuts in diverse smaken en formaten. Ook ingrediënten om mee te bakken, zoals rozijnen, bestelt u bij ons.

Heeft u nog vragen? Of wilt u een prijsopgave ontvangen?

Neem dan contact met ons op en vul ons contact formulier in..

Plaats nu uw bestelling bij onze groothandel

Verken het uitgebreide assortiment van onze groothandel in wafels en andere foodproducten, en plaats vandaag nog uw bestelling. Wij bieden snelle levering en een professionele bezorgservice. Als uw betrouwbare groothandel voor bakkerijen staan we altijd klaar om u van deskundig advies te voorzien en te helpen bij het kiezen van de juiste producten voor uw bedrijf. Of u nu interesse heeft in het toevoegen van wafels aan uw menu of het uitbreiden van uw assortiment met andere bakkerijproducten, ons team ondersteunt u met expertise en toewijding. Neem contact met ons op voor vragen en advies.

Groothandel Su