Panini bestellen bij een groothandel

Home | Panini groothandel

Breed (non-)foodassortiment

Advisering en service

Vrijblijvende offerte

Is de panini een veelvuldig gegeten gerecht in uw horecazaak en wilt u een voorraad van deze broodjes bestellen bij een groothandel? Bij Groothandel Su uit Den Haag vindt u allerlei hartige en zoete broodjes. Wij leveren zowel levensmiddelen als niet-levensmiddelen bij klanten in binnen- en buitenland. Heeft u een eigen horecaonderneming, zoals een bakkerswinkel, café of koffiezaak? Wij worden graag uw leverancier!

Benieuwd naar onze producten?

Bekijk dan ons gehele assortiment.

Een voorgegrilde panini bestelt u in grote aantallen bij onze groothandel

Ons brede foodaanbod bestaat onder meer uit verse broden en broodjes. Als u regelmatig een panini serveert aan uw gasten in uw horecazaak, is het slim om hiervan een voorraad in te slaan bij onze groothandel. Wij bieden zowel voorgegrilde panini’s aan, die u enkel nog dient af te bakken voor u ze serveert, als panini’s die u zelf nog dient te grillen. Daarnaast hebben we volkoren panini’s, panini’s met kruiden en voorgesneden panini’s. Naast panini’s, kunt u via ons ook een voorraad van ciabatta’s inslaan. Dankzij ons als uw betrouwbare leverancier heeft u altijd genoeg voorradig!

Heeft u nog vragen? Of wilt u een prijsopgave ontvangen?

Neem dan contact met ons op en vul ons contact formulier in..

Plaats online eenvoudig uw broodbestelling

Als u er zeker van wilt zijn dat u altijd panini’s voorhanden heeft om te serveren, dan bestelt u via ons uw voorraad. Ontdek snel al onze verschillende panini’s en bestel uw gewenste soorten. Neem contact met ons op wanneer u vragen heeft over ons aanbod, uw bestelling of de levering daarvan.

Groothandel Su