Groothandel in non-food, gevestigd in Den Haag

Home | Groothandel non-food Den Haag

Breed (non-)foodassortiment

Advisering en service

Vrijblijvende offerte

Groothandel Su is een doorgewinterd familiebedrijf in etenswaren en non-food dat gevestigd is in Den Haag. Wij leveren grondstoffen voor voedselproductie, maar bieden ook bakkerij- en horecamachines en diverse verpakkingsmaterialen aan. Deze producten leveren wij aan een scala van klanten in zowel binnen- als buitenland. Wij helpen u graag aan alles wat u nodig heeft om uw bakkerij, catering- of horecazaak draaiende te houden.

Benieuwd naar onze producten?

Bekijk dan ons geheel assortiment.

Een groothandel met een ruim aanbod aan non-food

In onze groothandel vindt u een ruim assortiment van non-food horecaproducten. Denk hierbij aan verpakkingsmaterialen zoals gebaksdozen. Ook benodigdheden als servetten vindt u in ons aanbod. Naast ons assortiment aan non-food bieden wij ook een ruim aanbod van etenswaren aan. Zo bestelt u bij ons onder meer verse broden, specerijen en ingrediënten voor uw gerechten. Dankzij ons ruime aanbod van zowel non-food als voedingsmiddelen, koopt u alles wat u nodig heeft voor uw onderneming op één plek.

Heeft u nog vragen? Of wilt u een prijsopgaven ontvangen?

Neem dan contact met ons op en vul ons contact formulier in..

Laat u adviseren over de beste non-foodproducten voor uw onderneming

Bent u benieuwd naar het assortiment aan non-food en foodproducten van onze groothandel? Maak een selectie uit de productcategorieën en vind eenvoudig alles wat u nodig heeft. Als u vragen heeft of graag advies wil, neemt u contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar 070 369 8228. Wij staan u graag te woord.

Groothandel Su